Atelier Quinty Meester

Kom exposeren!

 

Aan de Kazernestraat 15b heb ik een werk en expositieruimte. Tijdens Kunststad Muiden deel ik de ruimte met een gastkunstenaar.  Wil jij die gastkunstenaar zijn?  Neem contact met me op: quintymeester@gmail.com of 0615314627. 


 

De ruimte

De expositieruimte is 3,5 meter breed en 2,5 meter diep.

Ik doe de voorzijde eigenlijk altijd geheel open, waardoor er een mooie natuurlijke lichtinval wordt gecreëerd en het publiek snel binnen komt kijken.  

Er kunnen ook twee tafels voor enkele beelden/objecten staan en er is ruimte voor kaartjes, flyers en bijvoorbeeld een showmap. 

 

De linker wand heeft nissen van twee keer 100 cm breed. De rechterwand heeft nis van 140 cm breed en een deel voor  kleiner werk.

 

De Kazernestraat

De Kazernestraat is een leuke, creatieve achterstraat, parallel aan de Herengracht richting Muiderslot. In deze straat doen vier kunstenaars met hun atelier mee aan Kunststad Muiden. Doordat er 4 ateliers in een straat zitten worden deze locaties drukker bezocht.

 

Bezoekers

Ik probeer bij te houden hoeveel bezoekers ik op een zondag ongeveer binnen krijg. Op het moment zijn dat er meer dan honderd. Ze komen uit Muiden en directe omgeving, maar er zijn ook bezoekers van verder weg die gericht voor mijn werk komen.

 

Verdeling 50/50

Aan de linker en rechterwand is ruimte voor schilderijen of ander 2D werk. Ik heb aan het plafond een ophangrail en enkele ophangkoorden zodat je als gast voldoende werk kunt presenteren.

De achterzijde is met name voor mijn kunstvazen ingericht. In overleg is het mogelijk om hier ook enkele beelden neer te zetten.

 

Eten/ Drinken

Je kunt zelf een lunch meenemen en in de koelkast bewaren. Koffie en thee zet ik met alle liefde voor je. Tegen het einde van de dag is er een gezellige afsluiting. 

Er is een toilet  aanwezig in mijn huis tegenover de expositieruimte.

 

Inspiratie en gezelligheid

Samen exposeren is inspirerend en gezellig. Het is een mooie gelegenheid om ervaringen over werk, aanpak en kunst uit te wisselen. 

 

Parkeren

Het is mogelijk om de schilderijen voor de expositieruimte uit te laden. Parkeren kan gratis bij ons op de oprit tegenover de expositieruimte. 

 

Promotie

Op de website www.kunststadmuiden.nl presenteren we ca. anderhalve maand van tevoren een drietal werken van elke gastkunstenaar. Vanuit Kunststad Muiden plaatsen we aankondigingen op Facebook en Instagram en versturen we persberichten. We staan ook op diverse websites.

 

Zelf gebruik ik mijn Instagram en Facebook kanalen @quintymeesterschilder om de Kunststad Muiden en mijn werk te promoten. Dit werkt makkelijk en je hebt snel bereik. 

 

Als gastkunstenaar nodigen we je uit om ook jouw relaties uit te nodigen. Ze kunnen  Kunststad Muiden prima combineren met een bezoek aan de Vesting Muiden, het Muiderslot, forteiland Pampus en de gezellige horeca.

 

Kosten

Een zondag exposeren in mijn werk-atelier kost 35 euro.  Koffie, thee, parkeren en afsluiting zijn daarbij inbegrepen.  

 

Wil jij gastkunstenaar zijn en exposeren?

Stuur een mailtje naar quintymeester@gmail.com

Geef s.v.p. door waar ik je werk kan zien (website, Instagram, facebook) en/of stuur drie foto’s mee. Ik neem dan contact met je op om een en ander verder door te spreken. 

Je kunt me natuurlijk ook even bellen: 06-15314627

 

Kleurrijke groet

 

      Quinty

 

 

 

Kunststad Muiden werkt samen met Kunstcollectief Muiden Muiderberg


Kunststad Muiden is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Sponsor worden?

Uw bedrijfsnaam, logo en link hierboven? Word sponsor van Kunststad Muiden. Zie onze contactgegevens.

Contact

Wil je ons spreken? Bekijk hier onze contactgegevens.

Over ons

Kunststad Muiden is een initiatief van de samenwerkende kunstenaars, galeries en musea van Muiden in samenwerking met Kunstcollectief Muiden-Muiderberg.

Vragen of meedoen?

Bekijk de 'Veel gestelde vragen'.