Kunsttuin Muiden

Aan de Vestinggracht in Muiden ligt onze kunsttuin. Hier exposeren wij, Jacqueline Snoek en Bas Holzhaus, elke eerste zondag van de maand. En soms ook nog tussendoor. Je bent van harte welkom om hier tijdens Kunststad Muiden jouw werk te tonen. Meedoen? Meld je aan: 626384836 of 0613868983.

 

 

Op het terras staat een grote tafel voor je klaar. Verder kunnen je werken in de tuin staan, verspreid of in een groep. We hebben enkele sokkels voor je maar als je die zelf mee kunt nemen, dan graag. Je werken staan buiten, dus ze moeten wel tegen eventuele regen kunnen. 

 

Onze kunsttuin ligt bij de grote gratis parkeerplaats P2 en is voor veel bezoekers de eerste locatie van Kunststad Muiden die ze tegenkomen. Er zijn mensen bij die een dagje Muiden doen en de kunst ‘erbij nemen’, maar zeker ook kunstliefhebbers die speciaal voor de exposities naar Muiden komen.  

 

Als je bij ons exposeert, zorgen wij voor koffie, thee en een borrel. Je kunt als je dat wilt ook even lekker binnen gaan zitten. Er is natuurlijk een toilet beschikbaar. 

 

Je kunt zelf voor de deur uitladen. We hebben ook een parkeerkaart voor je zodat je je auto vlakbij kunt neerzetten. 

Jouw aanwezigheid als gastkunstenaar is met foto’s te zien op deze website. We zorgen voor publiciteit op Facebook en Instagram en sturen een persbericht naar regionale kranten. 

 

Voor jouw deelname aan Kunststad Muiden vragen wij een vergoeding van € 35,-. Dit geld gebruiken wij om de kosten van promotie en organisatie te dekken. 

 

Wil jij een keer onze gastkunstenaar zijn? Bel of mail even om te overleggen. Of kom gewoon een keer kijken op de eerste zondag van de maand. 

 

Jacqueline Snoek
j.m.snoek@xs4all.nl
0626384836

Bas Holzhaus
bas@basholzhauskunst.nl
0613868983


Meer werken van Jacqueline en Bas vind je op www.jacqueline-kunst.nl en www.basholzhauskunst.nl

Kunststad Muiden werkt samen met Kunstcollectief Muiden Muiderberg


Kunststad Muiden is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Sponsor worden?

Uw bedrijfsnaam, logo en link hierboven? Word sponsor van Kunststad Muiden. Zie onze contactgegevens.

Contact

Wil je ons spreken? Bekijk hier onze contactgegevens.

Over ons

Kunststad Muiden is een initiatief van de samenwerkende kunstenaars, galeries en musea van Muiden in samenwerking met Kunstcollectief Muiden-Muiderberg.

Vragen of meedoen?

Bekijk de 'Veel gestelde vragen'.