Atelier Eric Karel

Kom exposeren!

Aan de Kazernestraat 7 heb ik een expositieruimte, met op de bovenverdieping een atelier. Tijdens Kunststad Muiden deel ik de exporuimte met een gastkunstenaar. Wil jij die gastkunstenaar zijn?  Neem contact met me op:  eric@erickarel.nl, 06-29544895.

 

 

De ruimte

De expositieruimte is 6 meter diep en 3 meter breed. Rondom langs het plafond is een ophangsysteem gemonteerd met ophanghaken voor schilderijen. Er kunnen ook twee tafels voor enkele beelden/objecten staan en er is ruimte voor kaartjes, flyers en bijvoorbeeld een showmap. 

 

De Kazernestraat

De Kazernestraat is een leuke, creatieve achterstraat, parallel aan de Herengracht richting Muiderslot. In deze straat doen vier kunstenaars met hun atelier mee aan Kunststad Muiden. Het is daarom een druk bezochte straat.

 

Bezoekers

Ik probeer bij te houden hoeveel bezoekers ik op een zondag ongeveer binnen krijg. Op het moment zijn dat er tussen 80 en 110. Ze komen uit Muiden en directe omgeving, maar er zijn ook bezoekers van verder weg die gericht voor mijn atelier komen.

 

Verdeling 50/50

De wanden en tafels worden zoveel mogelijk gelijk verdeeld zodat je als gast voldoende werk kunt presenteren.

 

Eten/ Drinken

Je kunt zelf een lunch meenemen en in de koelkast bewaren. Koffie en thee staan steeds klaar. Tegen het einde van de dag is er een gezellige afsluiting. Er is een toilet  aanwezig.

 

Inspiratie en gezelligheid

Samen exposeren is inspirerend en gezellig. Het is een mooie gelegenheid om ervaringen over werk, aanpak en kunst uit te wisselen. 

 

Parkeren

Om je werk uit en in te laden kun je je auto met knipperlichten aan even voor de deur neerzetten. Je krijgt van mij een dagkaart om in de buurt te parkeren. 

 

Promotie

Op de website www.kunststadmuiden.nl presenteren we ca. anderhalve maand van tevoren een drietal werken van elke gastkunstenaar. 

Ongeveer tien dagen van tevoren stuur ik per e-mail een uitnodiging naar mijn relatiebestand, waarin ik de gezamenlijke expositie in mijn ruimte en Kunststad Muiden promoot.

Vanuit Kunststad Muiden plaatsen we aankondigingen op Facebook en Instagram en versturen we persberichten. We staan ook op diverse websites.

 

Als gastkunstenaar nodigen we je uit om ook jouw relaties uit te nodigen. Ze kunnen Kunststad Muiden prima combineren met een bezoek aan de Vesting Muiden, het Muiderslot, forteiland Pampus en de gezellige horeca.

 

Kosten

Een zondag exposeren in mijn Expo-atelier kost 35 euro.  Koffie, thee, parkeren, wat lekkers en afsluiting zijn daarbij inbegrepen. 

 

Wil jij gastkunstenaar zijn en exposeren?

Stuur een mailtje naar eric@erickarel.nl. Geef s.v.p. door waar ik je werk kan zien (website, Instagram, facebook) en stuur drie foto’s mee. Ik neem dan contact met je op om een en ander verder door te spreken. 

Je kunt me natuurlijk ook even bellen: 06-29544895.

 

 

Hartelijke groet

 

      Eric

 

 

 

Kunststad Muiden werkt samen met Kunstcollectief Muiden Muiderberg


Kunststad Muiden is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Sponsor worden?

Uw bedrijfsnaam, logo en link hierboven? Word sponsor van Kunststad Muiden. Zie onze contactgegevens.

Contact

Wil je ons spreken? Bekijk hier onze contactgegevens.

Over ons

Kunststad Muiden is een initiatief van de samenwerkende kunstenaars, galeries en musea van Muiden in samenwerking met Kunstcollectief Muiden-Muiderberg.

Vragen of meedoen?

Bekijk de 'Veel gestelde vragen'.